Web Analytics

Voor online succes is het onvermijdbaar om te investeren in advertenties en SEO. Als je de juiste strategie kiest, dan verdient dat zich op termijn vanzelf terug. Maar hoe weet je of je jouw marketingbudget zo efficiënt mogelijk besteedt? Door gebruik te maken van Web Analytics, krijg je inzicht in de effecten van je online marketingactiviteiten en kun je ze eventueel bijsturen.

Wat meet je met Analytics?

Met Web Analytics komt er een enorme hoeveelheid aan informatie boven water over het verkeer op jouw website. Zo kun je achterhalen via welk kanaal bezoekers op jouw website terecht zijn gekomen en hoeveel conversie elke campagne heeft opgeleverd. Ook vertelt Web Analytics veel over de gebruiksvriendelijkheid van jouw website door te kijken naar de manier waarop bezoekers door de pagina’s heen navigeren.

SEO Specialist maakt Analytics inzichtelijk

Aangezien Web Analytics een enorme hoeveelheid aan informatie genereren is het niet altijd eenvoudig om dit te vertalen naar concrete acties. SEO Specialist interpreteert en presenteert alle gegevens uit Web Analytics zodat ze voor jouw inzichtelijk zijn. Vervolgens maken we samen een plan om jouw marketingstrategie bij te sturen voor een optimaal resultaat.

Maak nu een afspraak

Bel de SEO Specialist op 010-3072899 naar of mail info@seospecialist.nl