Wat kan een seo specialist voor u betekenen?

U heeft alles gedaan om een mooie website te bouwen, maar die blijkt vervolgens onvindbaar in Google. Herkenbaar? Het is helaas een bekend verhaal. Een lage positie in Google Search verlaagt niet alleen uw online vindbaarheid, maar ook het aantal klanten dat u zult aantrekken. Gelukkig is daar nu een oplossing voor. Onze online marketeer Bart Modderkolk helpt uw bedrijf graag een stapje hoger in uw zoekmachine ranking. Sinds mijn start in 2008 heb ik voor diverse bedrijven een toppositie mogen creƫren

Seo optimalisatie en de strijd om Google

In de strijd om Google draait alles om zoekmachine optimalisatie. Als seo specialist is het mijn passie om klanten te werven voor mijn opdrachtgevers, en zo mee te bouwen aan hun succes. Bart Modderkolk verleent advies aan zowel grote bedrijven als ZZP'ers. Zo helpen wij u om de concurrentie altijd een stap voor te blijven.

Waarom een seo specialist?

Als seo specialist ken ik de ins en outs van de markt. Daarom kan ik voor u een succesvolle campagne lanceren die werkt.
Vele klanten zagen door mijn inzet hun omzet groeien. U straks ook?
Bespaar op marketing kosten door onze efficiƫnte aanpak.
Bart Modderkolk werkt flexibel en klantgericht. Heeft u een seo specialist nodig op afstand of op locatie? Bij seo service op afstand volstaat een maandelijks contact over uw campagne. Belangrijk om te weten: veelvuldig contact draagt bij aan de optimalisatie van uw campagne.

Wat doen wij voor u als seo specialist ?

Zoekwoordenoptimalisatie. Wij brengen relevantie zoekwoorden in kaart, en passen deze zo effectief mogelijk toe.
Optimalisatie van de structuur. Wij analyseren uw websitestructuur en geven u advies voor verbetering.
Content optimalisatie. Wij geven advies en training, en dragen zorg voor geoptimaliseerde content voor zoekmachines.
Technische optimalisatie. U ontvangt praktische rapporten voor het verbeteren van uw website, CMS en content optimalisatie.
Contentmarketing. Wij adviseren en ondersteunen u in het opbouwen van uw populariteit.
Rapportage en optimalisatie. U ontvangt een maandelijkse rapportage van uw zoekmachine resultaten, websiteverkeer en conversie via zoekmachines. Ook adviseren wij u doorlopend voor eventuele verbetering

Maak nu een afspraak

Bel de SEO Specialist op 010-3072899 naar of mail info@seospecialist.nl