Social media advies

Een grotere klantenkring opbouwen, meer producten of diensten verkopen, je merk beter in de markt zetten, een grotere naamsbekendheid vergaren. Allemaal doelen die je kunt bereiken met social media marketing. Dat betekent adverteren, verkopen en contact met je klanten onderhouden via LinkedIn, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest en andere sociale media. Zo bereik je op een laagdrempelige manier een specifieke doelgroep. SEO Specialist kijkt wat je nodig hebt om via sociale media te adverteren en ontwikkelt een campagne op maat, die volledig past bij jouw product, dienst, branche en doel.

LinkedIn, Twitter, Facebook

LinkedIn is bij uitstek geschikt voor branding en het benaderen van een geselecteerde beroepsgroep. Zoek je personeel of wil je je naamsbekendheid vergroten onder je beroeps- of branchegenoten, dan ontwikkelen wij een LinkedIn-campagne voor je. Wil je beter vindbaar worden op het web? Dan zijn Twitter en Facebook de aangewezen sociale media om bijvoorbeeld blogberichten te delen, zofdat je laat zien waar je goed in bent en wat je voor je klanten kunt betekenen. Wij ondersteunen je door dagelijks, wekelijks of maandelijks berichten voor je te posten.

Webinars
Het geven van webinars is een andere manier om klanten naar je toe te trekken. Je vertelt dan door middel van een online seminar op bijvoorbeeld Facebook over je onderneming en je producten en/of diensten. Ook die kunnen we voor je verzorgen of we leren je hoe je zelf een webinar kunt geven.

Maak nu een afspraak

Bel de SEO Specialist op 010-3072899 naar of mail info@seospecialist.nl